Falu Radio-Båt-Klubb

Skalateam

  
 
 
 
 


Adidas Caps Online

Adidas Caps Online

Adidas Caps Online

Adidas Caps Online

matchen började ta sin vägtull, shuffade Shire laget runt om att introducera superkomponenten Jamie Stephen och Paul Harrow, vilka båda valde ett försök för sina ansträngningar. Introduktionen av Andy 'Safe Hands' Sutherland gjorde det möjligt för Shire att byta till New York Yankees Keps Dam

Adidas Caps Online

oss New Era Kepsar Youth

Adidas Caps Online

Adidas Caps Online

Adidas Caps Online

en treprops frontrad, någon framåtriktsdröm. Poängen avslutades av Ben McDougall för att runda av en dominerande andra halvlek. En långsam start men stark avslutning från Shire sätter New York Yankees Keps Stockholm

Post match firandet började med de traditionella MOTM och DOTD utmärkelser presenteras innan en enormt generös gåva från Ellon-presidenten av en flaska champagne presenterades för kaptenen Ross Bennie Coulson. Efter att ha tagit emot flaskan, skakades han till klubbpresidenten (och legenden) Martin Doig, innan tränare Eck noterade 'Om du gör det nu kan du få alla tre kommittémedlemmarna på en gång'. Ett tillfälle för bra att missa, de bedövade utskottsmedlemmarna gjorde ett streck för omslag men till nytta. En rolig avslutning på en annan bra resultatdag vid Woodside, med andar hög och den första XV chomping på biten för chansen till en finalen på Murrayfield nästa helg.

Adidas Caps Online

Adidas Caps Online

I sin första RBS Caledonia League 1 match kom Shire med en rungande seger över Gordonians på deras fantastiska nya stadion i Aberdeen. Gordonians var tvungna att fälta ett ganska fördjupat lag som de rekryterar huvudsakligen från studenterna på Robert Gordons universitet och de kommer förstås inte att börja sitt nya år i flera veckor än. Kampen själv var en underhållande affär med massor av spänningar och öppen rugby även om felräkningen av båda lagen i den starka brisen var alldeles för hög. Shire gjorde 6 .

Adidas Caps Online

i gott Adidas Caps Online skick för att fortsätta till nästa veckors semifinal, som formar till att bli en av de största spelen under de senaste årstiderna för Shire, som kommer att skala sin högsta någonsin position i ligasystemet nästa säsong. Med spindelnätet blåst bort från helgen innan, är Woodside massiva i god form och kommer att förvänta sig ett ännu mer fysiskt spel mot West Division High Flyers Marr.

Adidas Caps Online

Rayban 2016
Oakley M2 Frame Xl
Oakley Solglasögon Sverige
Nike Caps

NHL Keps Rea På Sverige

New York Yankees Kepsar

Solglasögon Ray Ban Clubmaster
New Era Keps Storleksguide

Ny Yankees Keps Dam

New Era Keps Barn

New York Keps Dam

New Era Kepsar Blå

New York Keps Blå

Nike Caps Snapback
New Era Atlanta Kepsar

Hem / Adidas Caps Online