Falu Radio-Båt-Klubb

Skalateam

  
 
 
 
 


Keps Ny Yankees Barn

start med tre birdies i en femhålig sträcka runt varvet. En tre putt bogey från 30 fot på par 5 18th tvingade honom att bosätta sig för en 2 under 69 och ett ett skott leda över Steve Stricker. Målet var att gå ut och skjuta ett bra nummer idag, få mig till stånd att vinna denna golf turnering, sa Furyk. kunde ha varit bättre där ute.

Keps Ny Yankees Barn

för en 12 under 59, blev bara den sjätte spelare i PGA Tour historia för att slå golf magi nummer. Ingen förväntade sig Keps Ny Yankees Barn en annan runda av den, även om Matt Kuchar hade en 61 på morgonen när förhållandena var lugna med fasta fairways, snabba gröna och ökande vind. Tre andra spelare som hade 59 i en tidigare omgång följde med något bättre än 68, men Furyk gjorde nog att ge sig en chans att sluta tr.

Keps Ny Yankees Barn

Keps Ny Yankees Barn

Keps Ny Yankees Barn

Keps Ny Yankees Barn

Keps Ny Yankees Barn

Självklart släppte jag det skottet vid 18, vilket jag Nike Swoosh Cap Navy

Keps Ny Yankees Barn

l ABC News. 'Hon sätter de barnen först. ' Det var allt hon någonsin talat om, 'berättade en vän, Andrea Crowell, The Associated Press. ' Hon ville göra sitt bästa för dem, att lära dem något nytt varje dag. 'Det var också 6 år gammal Emilie Parker, vars sorgfulla pappa, Robbie, pratade med reportrarna inte långt efter polisen släppte offrens namn men uttryckte ingen animositet och gav sympati för Lanza s familj. På lördag sa Carver, läkarundersökaren, att alla offren i skolan var sköt med ett gevär, åtminstone några av dem i närheten, och att alla sken sköt sig mer än en gång. Alla sex vuxna dödade vid skolan var kvinnor. Av de 20 barnen var åtta pojkar och 12 var tjejer.

Keps Ny Yankees Barn

besviken. Det var nog en av dagens enklare hål. Men jag befann mig i bra läge, så snarare än harpa på det sista hålet tenderar jag nog att vilja tänka på imorgon och vad jag måste göra för att försöka vinna en golfturnering. var en mycket annorlunda avslutning från fredag ​​när Furyk slog en kil till 3 meter för birdie på sitt sista hål (nr 9) Snygga Nike Kepsar

LAKE FOREST, Ill. Jim Furyk lade sin 59 bakom sig med en runda som var 10 skott högre i BMW Championship. Allt som spelade roll hade en chans att vinna, vilket gjorde Lördag till en succé. Furyk återhämtade sig från en trög New Era Kepsar Göteborg

Keps Ny Yankees Barn

Keps Ny Yankees Barn

Keps Ny Yankees Barn

Ray Ban Original Wayfarer
New Era Kepsar Med Eget Tryck

Oakley Glasögon Göteborg
Nike Keps Barn
NBA Kepsar Sverige

Nike Metal Swoosh Keps Svart

New Era 39thirty Blank Cap

Keps New York

Oakley Cross Country Skiing
New York Keps Militär

Nike Keps Dam

Oakley Solglasögon Synsam
New Era Kepsar Göteborg

Ny Yankees Keps Stadium

Adidas Kepsar

Hem / Keps Ny Yankees Barn