Falu Radio-Båt-Klubb

Skalateam

  
 
 
 
 


New Era Keps Stadium

New Era Keps Stadium

helgen, med en viktig titel på spel och erfarna spelare bakom henne. En av dem är Ryu, som har spelat tillräckligt stora händelser för att veta att dåliga saker kan hända med alla.

New Era Keps Stadium

New Era Keps Stadium

New Era Keps Stadium

New Era Keps Stadium

New Era Keps Stadium

UCLA-graden spelade bogeyfri på framsidan nio med två birdies. Och när hon kom i trubbel med ryggen till ryggsäcken, kritiserade hon det Snapback Kepsar New Era

S.

New Era Keps Stadium

upp till en bra plan med dåligt utförande. Och då var det tillbaka till jobbet. Hon slog en mjuk kil från 71 meter för att knacka i rad för birdie på par 5 15, och lade sedan till sin tredje birdie på par 5 vid det sista hålet. Martin har vunnit tre gånger på den sekundära Futures Tour. Hon hade en plan för dessa kurser också. Det verkliga testet kommer i New Era Kepsar Prisjakt

New Era Keps Stadium

New Era Keps Stadium

4 på baksidan nio för en 79 och föll nio skott bakom. Och sedan var Lexi Thompson, Kraft Nabisco-vinnaren, som började sin runda genom att slå två skott ur gränsen och göra en 10. Thompson slogs tillbaka för en 77. Den andra omgången erbjöd några fantastiska skott, ingen som toppar den av Vikki Laing i Skottland. Hon höll ut med en 5 trä från 240 meter för en dubbelörn på par 5 17th. Wie New Era Keps Stadium var på snittlinjen tills hennes tee sköt den 16 gick direkt in i en blackberry bush. Hon var inches bort från att be om en fri droppe från en plack i marken, men i stället var tvungen att ta en straff och gjorde dubbla bogey. Hon var för avskyvärd för att läsa plåten det var där för att hedra Arnold Palmer, som i 1961 slashed en 6 järn ut ur busken och på grön på väg till sin första brittiska Open-titel. Genom det hela drivs mäktig Mo bara utan mycket fanfare.

bogey på det andra hålet. 'Links golf är alltid svårt att förutsäga,' sa Ryu. 'Även när jag träffar de stora skotten, kan det äntligen sluta i värsta fall. Och när jag slår de dåliga skotten, kan det ändå sluta nära stiftet. Så det är verkligen viktigt, oavsett resultatet, vi måste acceptera det och fortsätt bara arbeta. Idag gjorde jag en dubbel bogey på andra hålet, men jag visste att det bara var otur. Jag accepterade det och tänkte på nästa hål, och det hjälpte mycket. '.

New Era Keps Stadium

För Ryu var det en dubbel NHL Keps Göteborg

New Era Keps Stadium

Nike Jordan Cap Online

New York Cap

Ray Ban Dam
New Era Kepsar Storleksguide

NHL Keps Barn

New York Yankees Keps Baby

Oakley
Ray Ban Aviator Large Metal Ii
Oakley Radar Pitch
Kepsar New Era Rea

MLB Keps Sverige

Ray Ban Solglasögon Wayfarer
Ny Kepsar Intersport

Nike Keps Dam

Ny Keps Mörkblå

Hem / New Era Keps Stadium