Falu Radio-Båt-Klubb

Skalateam

  
 
 
 
 


New Era Kepsar Uppsala

New Era Kepsar Uppsala

mmy Hill ja? Kent, hem för superbike racers, det låter riktigt bra. New York Keps Team Sportia

AK: Andra människor i paddocken pratar om problem att hitta sponsring, är det något du har kämpat med under åren? Är 'affärer' något du t.

men alla har sina styrkor och svagheter. En av mina styrkor är relativt jämn jämfört med vissa ryttare. Don får mig fel, när jag rider känns det som om jag är absolut på gränsen men kanske utifrån det jag kanske tror var en stor bild kommer att se ut som en liten liten glida. Jag hade ett bra par år nu förfinat min stil och försökte arbeta på mina styrkor som en ryttare och mina svagheter som en ryttare också.

New Era Kepsar Uppsala

Jag vill ställa in baren högre, jag vill bli den mest framgångsrika ryttaren någonsin. Jag vill att folk ska titta tillbaka på BSB i början av 2000 och att du kommer ihåg Shakey? Han vann titeln 6 eller 7 gånger en aldrig tidigare skådad summa. Jag vill vara runt idrott i många år för att komma efter det också för att allt jag vet och allt jag älskar. Mitt hjärta och själ går in i det här jobbet, det betyder världen för mig. Fingrar korsade jag kan vara så framgångsrik.

New Era Kepsar Uppsala

blivit ombedd förut! Det finns ryttare där ute som ser snabbt ut, se coolt och så spektakulärt att titta på, Kepsar Jordan

New Era Kepsar Uppsala

SB: Fyra är viktigt, men inte lika viktigt som fem eller sex. Tre menar verkligen ingenting eftersom det bara visade mig jämn med någon annan och för mig det inte vad jag är här för. Fyra betyder att jag mest framgångsrika men då får fem att någon måste göra två eller tre år för att komma ikapp med dig och sex betyder ännu mer. New Era Kepsar Uppsala Jag 36 nu, Max Biaggi, Carlos Checa, Troy Bayliss alla vunnit mästerskap i deras tidiga 40 så i teorin har jag fyra eller fem år att göra mer om jag vill och det säger inte att jag måste stanna vid 40 eller 41 år. I teorin Jag har så mycket tid att vinna så många mästerskap som jag kan och jag vill.

New Era Kepsar Uppsala

New Era Kepsar Uppsala

New Era Kepsar Uppsala

AK: Din körstil är väldigt avslappnad jämfört med någon som Tyco Suzuki Josh Brookes som verkligen hänger på cykeln, men tävlingen vinner och varvtalet talar för sig själv. HurSB: Det någonting jag aldrig har New Era Kepsar I Stockholm

New Era Kepsar Uppsala

New Era Kepsar Uppsala

New Era Kepsar Uppsala

New Era Kepsar Uppsala

Oakley Glasögon Sverige
NHL Keps Flexfit

New Era 59fifty Cap Ny Yankees

Vita Nike Kepsar
New Era Keps Storlekar

New Era 59fifty Kepsar

Keps Yankees

Ray Ban Pilot Solglasögon
New York Keps Tjej

Adidas Keps Prisjakt

Oakley Solglasögon
Nike Metal Swoosh Keps Svart
Ny Keps Mörkblå

New Era Keps Blå

Ny Keps Navy

Hem / New Era Kepsar Uppsala