Falu Radio-Båt-Klubb

Skalateam

  
 
 
 
 


New York Keps Stockholm

New York Keps Stockholm

New York Keps Stockholm

New York Keps Stockholm

men ett nytt ledningsgrupp installerat tidigare samma år var i färd med att vända det. Jag slutade att göra 6x min investering om sex månader när företaget köptes i ett anbudsförfarande från en direktör. Lektionen: När en grupp är helt tvättad, hatad, obelagd, förskräckt och du kan hitta ett riktigt företag inom det som handlar under kontanter kan det finnas en möjlighet. Så igår flög jag igenom diagram och snubblat på UTStarcom (UTSI), och mina värde antenner gick omedelbart upp. Företaget var en nätverksbaserad lager älskling, tills den ena två punchen av tech bubblan sprängde Köp New Era Kepsar Online

och Kina bedrägeri våg föll den. Svart Adidas Keps

New York Keps Stockholm

New York Keps Stockholm

ner dollar i kontanter. Det hade förlorat pengar, Ny Keps Grön

New York Keps Stockholm

Namnet är så hatat att ingen analytiker följer det längre. Saker blir intressanta när vi tittar på balansräkningen. I det nyligen rapporterade kvartalet (september 2012) hade UTSI 213 miljoner dollar i kontanter och ingen skuld. Samtliga skulder uppgår till 279 MUSD, mot 407 MUSD av omsättningstillgångar, vilket givetvis inkluderar kontanter. Aktier handlar vanligen under kontanter när de brinner kontant och marknaden förutser att aktieägare aldrig kommer att återhämta sig i kontanter i balansräkningen. UTSI är inget undantag, men kontantbränningen är minimal. Under tredje kvartalet var rörelsevinstflödet negativt 7,4 miljoner dollar.

När värdet värderades till över 4 miljarder dollar 2004, handlar företaget nu i handen på ett lågt belopp på 155 miljoner dollar. Nedgången var förtjänad: År 2005 bokade företaget nästan 3 miljarder kronor intäkter, medan det bara kom in 321 miljoner USD 2011.

New York Keps Stockholm

New York Keps Stockholm

New York Keps Stockholm

Så nyckeln till att tjäna pengar på detta spel är att UTSI ska återgå till åtminstone kassaflödesavbrott jämn status. (Och det här är allt beroende av att New York Keps Stockholm siffrorna är för verkliga och inte ett bedrägeri. Mer om det senare. ) Bara tiden kommer att berätta, men företaget är aggressivt omstrukturering för att återvända till tillväxt. Sammantaget med den sista resultatrapporten i november meddelade UTSI en aggressiv omstrukturering och ny strategisk plan. Planen drivs av.

New York Keps Stockholm

New York Keps Stockholm

Ny Keps Tjej

Oakley Dispatch 2
New Era Kepsar Klistermärke

Rayban Solglasögon Herr
Nike Keps Barn

Adidas Keps Barn

Adidas Keps

New York Keps Blå

Ray-ban Aviator Large Metal Rb3025 L0205 Medium
NBA Keps Rea På Sverige

Nike Vit Keps

New Era Kepsar Intersport

New Era 9fifty Cap

Oakley O2 Xl
New York Yankees Keps Svart

Hem / New York Keps Stockholm