Falu Radio-Båt-Klubb

Skalateam

  
 
 
 
 


NHL Keps New Era

NHL Keps New Era

NHL Keps New Era

NHL Keps New Era

NHL Keps New Era

 laget i Pennine-ligan och nådde semifinalen i New Era Kepsar Dam

NHL Keps New Era

bilder som tas av roboten bara på fredagen den 31 januari avslöjar en väldigt signifikant snittad punktering minst 2 till Air Jordan Keps Rea På Sverige

NHL Keps New Era

NHL Keps New Era

NHL Keps New Era

3 tum och en tum (3 cm) bred som är böjd tillbaka till insidan av vänstra framsidan hjul. Denna fotomosaik från Nyfikenhetens navigeringskamera (Navcam) vid kanten av ingången till Dingo Gap visar en 3 meter lång sanddyner och dal terräng utöver väster. Alla dramatiskt föll tillbaka med eroderad fälg av Gale Crater .

Andy Bennet Memorial Trofé och final i Buildbase finalen i sin mest framgångsrika årstid. Uppe nära fotomosaik visar den långa rivningen i rover Nyfikenhetens vänstra framhjul som orsakats av den senaste körningen över skarpa kantade martianska stenar på den långa långa turen till Mount Sharp. Teamet utvärderar en alternativ, smidigare väg fram till nästa vetenskapliga mål. taget av MAHLI-kameran på nyfikenhetens arm den 31 januari 2014 (Sol 529) monterades för att visa ny skada på flera av dess sex hjul. Ända sedan roveringenjörerna märkte hål och tårar mot robotarna sex NHL Keps New Era aluminiumhjul under hösten och vintern 2013, har laget fotograferat hjulen mycket oftare och noggrant bedömer deras skick.

NHL Keps New Era

NHL Keps New Era

Visa från roverens nuvarande position på Sol 528 (30 jan 2014). Roverteamet kan bestämma snart om nyfikenhet kommer att överbrygga sandgapet som en jämnare väg till nästa vetenskapliga destination. Se vår nya underbelly mosaikvy av Nyfikenhetens heliga hjul (ovan och under) knäppte den 31 januari, (Sol 529), som är inriktad på inredningen och som på ett levande sätt visar omfattningen av skadorna på 20 tums diameter hjulet . Photomosaic visar nya hål och tårar i flera av rover Nyfikenhetens sex hjul som orsakats av den .

Se våra mosaik ovan och under. Nyfikenhetens hanterare överväger nu att omdirigera SUV-storleksroboten till en alternativ väg som passerar in i ett sandfält och dalen bortom det innebär att man går igenom en mycket mjukare terräng för Martian för att nå ett mycket önskvärt och närliggande vetenskapsresmål som kallas mottagna Keps Ny Tjej

NHL Keps New Era

Oakley Radar Ev Prizm
Nike Swoosh Cap Womens

Oakley Jawbreaker Uranium
Ny Keps Blå

Nike Keps Vit

Nike Swoosh Cap Blue

Ray Bans Aviator
New Era Kepsar Stadium

Keps Ny Rosa

NBA Keps Rea På Sverige

Keps Ny Yankees Barn

Erika Ray Ban Pricerunner
Ray-ban Justin
Ny Keps Herr

NHL Kepsar Billiga

Hem / NHL Keps New Era