Falu Radio-Båt-Klubb

Skalateam

  
 
 
 
 


NHL Kepsar Sverige

'Det kan verka som en stor ledning, men fyra skott under två omgångar är inte så mycket. Vi vet att det ibland är fyra skott inte tillräckligt med nio hål. Så jag är ganska cool om det.

NHL Kepsar Sverige

2, och håller sig i hårda .

förhoppningsvis NHL Kepsar Sverige är det bra nog. Mo Martin spelar sitt andra skott på 9: e hålet under andra omgången vid Women's British Open på Royal Birkdale Golf Club på fredag. Martin sköt en 3 under 69 för att ta en treskottsledning. Martin tog två putter från kort av grön på par 5 18-håls fredag ​​för hennes 10-birdie i två omgångar, och hennes andra raka 3 under 69. Kvinnans öppna mästare So Yeon Ryu går till helgen. För Michelle Wie var det roligt medan det varade. Kvinnor är öppna på Pinehurst nr.

NHL Kepsar Sverige

NHL Kepsar Sverige

NHL Kepsar Sverige

Jag ska bara gå ut och försöka göra det bästa jag kan för de närmaste två dagarna. Och New Era 59fifty Cap New York Yankees

, men det Kepsar New York

NHL Kepsar Sverige

NHL Kepsar Sverige

NHL Kepsar Sverige

NHL Kepsar Sverige

var osannolikt att han kunde testa det i tid med början på lördagen. Berättade att Stenson bara hade 13 klubbar i väskan, sa Scott: 'Det verkade inte störa honom. 'Stenson kunde inte återkalla en annan gång att han startade en runda med färre än de maximala 14 klubbarna som var tillåtna. Avsluta en runda med färre än 14? Det är annorlunda. 'I allmänhet försöker jag hålla det vid 14,' sa han. 'De flesta rundor lyckas jag sluta med 14 också. 'Stenson (nr 2) och Scott (nr 3) är bland de fem bästa frönen i FedEx Cup som kan ta hem $ 10 miljoner bonusen helt enkelt genom att vinna Tour Championship. Woods kan fortfarande vinna FedEx Cup om de båda faller, vilket är osannolikt halvvägs genom turneringen. Scott har ännu mer på spel en vinst kan vara tillräckligt för honom att vinna årets PGA Tour-spelare.

NHL Kepsar Sverige

Stenson behövde egentligen bara 4 trä en gång i andra omgången hans andra skott i par 5 nionde. Han var tvungen att hammar en 3 järn istället, och kom upp ganska kort för den gröna. Han stod fortfarande upp och ner för birdie, så det spelade ingen roll. Han använde också 4 träet ett par gånger på baksidan nio torsdag, saknade en av dessa fairways. 'De har mer arbete att göra än jag har', sa han om hans fyra skottledare. New Era Kepsar Storleksguide

NHL Kepsar Sverige

NHL Kepsar Sverige

Nike Svart Keps

Ny Kepsar Barn

NHL Kepsar Sverige
New Era Keps Baby

Ray Ban Sverige
Ray Ban Gunmetal
Rayban Case
Ny Keps Pris

Ny Keps Röd

NFL Keps Rea På Sverige

New Era Kepsar Butik Stockholm

Adidas Keps Svart Dam

Ny Yankees Keps Baby

MLB Kepsar Stockholm

Oakley Återförsäljare Sverige

Hem / NHL Kepsar Sverige