Falu Radio-Båt-Klubb

Skalateam

  
 
 
 
 


Nike Svart Keps

det Nike Svart Keps möjligt för domarna, ref- och andra poängpersonal att se till att de färdiga elementen kompletteras och att domarna ska titta på konstnärlig tolkning.

Nike Svart Keps

Nike Svart Keps

Nike Svart Keps

tävling konkurrenterna är medvetna om vilka minimala element som krävs för programmen. De vet hur dessa element ska användas under varje del av tävlingen (de vet att De måste ha ett sådant fotarbete innan de går in i ett kanthopp osv. ) De känner till rätt teknik för varje del av programmet, om de har bra tränare och rätt träning, korrekt sträckning, spinning och hoppteknik som borras i sina hjärnor från den tid de åkte först till åka skridskor. Skatersna är medvetna om värdet av varje del av deras program och hur deras planerade program kommer att gå i den stora schemat av poängen och hur de kan placera i en tävling. Varje konkurrent är medveten om att ju svårare det program de planerar och ju bättre de är att korrekt fylla varje element, desto högre blir deras poäng kvar.

När varje konkurrent ansöker om att tävla i en tävling, skickar de ett programblad som säger exakt hur deras program kommer att göras. Exempel de säger att de kommer att börja med en yttre kant sitta spinn med position förändring och fortsätta in i deras serpentin fotverk i deras första dubbel eller trippel axel. De måste lista varje specifikt element och var i programmet kommer det att inträffa. Allt detta gör det möjligt för domarna att veta vad som ska förväntas från åkare, vad skatersna hoppas på poäng var (medalj eller inte) och gör Nike Keps Grå

New York Yankees Keps

OK fortfarande med mig? Om åkare planerar ett enkelt program med minimal svårighetsgrad är de medvetna om att Johnny Weir var att de inte kommer att ha en realistisk eller till och med en avlägsen chans New Era Keps För Barn

Nike Svart Keps

till medalj. Det spelar ingen roll om programmet utförs felfritt, om svårighetsgraden inte är där är excellens en underbar sak för skridaren, men skridaren är medveten om att de har liten chans att vinna eller placera i tävlingen. bra för många åkare eftersom de försöker för en personlig bästa personliga perfektion och försöker visa sig och domarna att de ka.

Nike Svart Keps

Nike Svart Keps

Nike Svart Keps

Nike Svart Keps

Nike Svart Keps

Nike Svart Keps

Nike Svart Keps

Storlek På New Era Kepsar

New Era Keps La

Nike Keps

Ray-ban 4147
Billiga Kepsar New Era

Ray-ban Cats 5000
New Era 39thirty

New Era Kepsar Sundsvall

New Era Kepsar Till Barn

Solglasögon Ray Ban Kopia
Oakley Solglasögon Synsam
New Era Kepsar Växjö

New York Yankees Keps Rea

New York Keps Med Spänne

Ray Ban Wayfarer Rb2140

Hem / Nike Svart Keps