Falu Radio-Båt-Klubb

Skalateam

  
 
 
 
 


Nike Swoosh Cap Black

Nike Swoosh Cap Black

Nike Swoosh Cap Black

Nike Swoosh Cap Black

Föraren av en stulen lastbil som Ames polis sade ledde dem på en strävan som slutade på Iowa State NHL Kepsar Rea

Nike Swoosh Cap Black

Nike Swoosh Cap Black

Föraren slutade slutligen i ett skogsområde men fortsatte att reva motorn, rapporterade polisen. Officers gav verbala kommandon att stänga av fordonet, men föraren gjorde det inte, och en Ames officer skjutit sex rundor på trucken 'för att stoppa det pågående hotet mot allmänheten och officerarna', enligt polisen. Lastbilen fortsatte inte att röra sig längre, och officerare närmade sig fordonet. De fann att föraren hade drabbats av skottlossningen, och han togs till Mary Greeley Medical Center, där han utsågs död. Förarens namn, ålder och hemstad har inte offentliggjorts.

University campus med fotgängare hoppar ur vägen och officerare skjuter skott dog av hans skador måndag. Måndag från en man som sa att hans son hade blivit upprörd och tog sin pickupbil och släpvagn, enligt ett pressmeddelande. En svarande officer placerade trucken på Grand Avenue och South 4th Street, och tjänstemannen rapporterade efter fordonet i början innan han aktiverade nödljuset. I stället för att dra över, enligt Ames polis, Ny Keps Stadium

Nike Swoosh Cap Black

Den officer som är involverad i skytte är på be.

sprang fordonet upp och fortsatte västerut till Beach Avenue, där det vände sig norrut. Föraren, vid ett tillfälle, stoppade fordonet och vända, skjutde släpvagnen in i polisbilen och delvis på sin huva, enligt polisen.

Det sprang sedan bort igen, körde ett rött ljus och blev unhitched från släpvagnen, enligt pressmeddelandet. Officeren Nike Swoosh Cap Black fortsatte att följa trucken runt Union Drive och så småningom norr om Morrill Road mot envägstrafiken i cykel- och fotgängarbanorna, enligt polisen. Vittnen berättade för polisen att folk hoppade ut från lastbilens väg, som sedan hoppade över kanten på ett gräsbevuxet område norr om universitetets Campanile. Officeren försökte framgångsrikt slå bilen för att stoppa det, rapporterade polisen. Lastbilen fortsatte runt det gräsbevuxna området, vilket ledde fotgängare att hoppa ur vägen, enligt Ames polis.

Nike Swoosh Cap Black

llsumspel, sa han. AMES, Iowa New York Yankees Keps Vit

Nike Swoosh Cap Black

Nike Swoosh Cap Black

Nike Swoosh Cap Black

Nike Swoosh Cap Black

New York Keps Blå

Adidas Keps Röd
Nike Keps Svart

Ny Keps Pris

Oakley Flight Deck Prizm Black Iridium
Adidas Keps Intersport
New York Keps Rea

New Era Keps Stockholm

New Era Kepsar Intersport

Adidas Cap Pinterest

Nike Cap Beige
Keps Nike Dam

Ny Keps Vinröd

Nike Caps Golf

Ray Ban Aviators Sverige

Hem / Nike Swoosh Cap Black