Falu Radio-Båt-Klubb

Skalateam

  
 
 
 
 


Ny Keps Dam

 Det dominerande Shelfordpaketet belönades nästan med 5 poäng strax före halvtimme, tills den attackerande sidan blev straffad på ruck. Det var verkligen ett spel på två halvor och stark Shelford tacklar tidigt i andra halvleken lämnade besökarna på baksidan Momentet togs fram när Shelford-paketet vann scrum efter scrum och en stark körning av Steph Foode gav Shelford sina första poäng i matchen. NFL Kepsar

Ny Keps Dam

Ny Keps Dam

Ny Keps Dam

Båda klubbarna tog ganska mycket sina hela U13 squads till fixturen så att 58 pojkar spelade rugby i vårsolskenet på 1: a XV-tältet, inklusive en Shelford-debut för Jack Brown. lika speltid ett matchformat på sex 15min 'halvor' antogs med spelare som roterades in och ut i slutet av varje period. Detta tillvägagångssätt, samtidigt som man säkerställer lika lång speltid för alla pojkarna, skapade några missförhållanden på planen med högre, snabbare ryggar som gynnar närUnder den första perioden var det biskop s Stortford som tog den tidiga ledningen, deras långa, snabba ving som gjorde det lätt att göra poäng. Ny Keps Dam Shelford borde ha stoppat honom vid ett flertal tillfällen, men svagt tackade lät honom flanka försvaret.

Ett straff försök tilldelades Shelford 8 minuter senare från en 5m attackande scrum och Lizell Heather konverterade för att göra det 12 14 vid timmarsmärket. En stark individuell insats från besökande nummer 20 gav Worcesters damer hopp, men Shelford lät inte huvudet falla. tackla scrum i Worcester 22 var bollen återigen i händerna på Shelford-backarna som drog sina försvarare och skickade bollen till Kathy Purdy på vingen.

Ny Keps Dam

Ny Keps Dam

Efter en stark avslutning från KP var Shelford in för en annan 5. Försöket var oförändrat och Shelford behövde fortfarande ett annat poäng för att vinna spelet. Det oerfaren Worcester-packet började tröttna och genombrottet kom igenom vid 74 Keps New York

Ny Keps Dam

minuter när ett straff försök tilldelades efter New York Rangers Keps Göteborg

Ny Keps Dam

andra sessionen såg den felaktiga.

Ny Keps Dam

en annan dominerande Shelford-scrum. Hemmalagets försvar var fortsatt stark under de återstående minuterna och Shelford-damerna stormade till en eftertraktad 24 21 seger.

Ny Keps Dam

Ny Keps Dam

Ny Keps Dam

Ny Keps Online

Oakley Catalyst
Ray Band Glasögon
Runda Ray Ban Solglasögon
New York Keps Bebis

New York Keps Blå

Nike Keps Svart Stadium

NHL Keps Flashback
Adidas Caps Flipkart

Yankees Keps Svart

New York Yankees Keps Kardborre

Air Jordan Cap Nike
New Era Kepsar Med Eget Tryck

Adidas Caps Online Purchase

MLB Keps

Hem / Ny Keps Dam