Falu Radio-Båt-Klubb

Skalateam

  
 
 
 
 


Ny Keps Göteborg

Ny Keps Göteborg

Ny Keps Göteborg

'Jag känner att två liv har tagits. 'Polisen sa att de trodde att tonåren var den enda skytten och granskade övervakningsmaterial från en tvättmaskin nära platsen för skytte. Sultan Alshami, 27, som arbetar på Van Buren Deli Livsmedelsbutiken nära där skjutningen hände, sa att han Kepsar Nike

Ny Keps Göteborg

Ny Keps Göteborg

Ny Keps Göteborg

Ny Keps Göteborg

Ny Keps Göteborg

Ny Keps Göteborg

hörde skottlossning när bussen passerade på Marcus Garvey Boulevard, och han sjönk till golvet. 'Jag trodde att någon rånade affären eller att de hade ett krig utanför,' sa han. När mr. Alshami fick föda såg han människor utanför att springa bort från bussen. Polisen kom strax efter och omringade bussen, sa han.

tade på två livsmedelsbutiker och skulle ta B15 hemmet mellan skift för att krama sina barn och få något att äta, enligt hans familj. På lördagskvällarna skulle han högt spela bachatamusik för sin familj Ny Keps Göteborg och grannar, som skulle dansa runt lägenheten och i korridorerna. Familjen deltog i kyrkan på söndag, herr Rojas fridag. 'Det var väldigt dåligt för honom' sa Saury om tonåren i förvaring. 'Han är för liten för att vara med en pistol. Om han inte hade den vapnet skulle min pappa vara vid liv nu. 'Herr Rojas kusin Josie Guerrero, 26, uttryckte också chock att hennes kusin kanske hade blivit dödad av en tonåring. 'Det var en 14 år gammal,' sa hon.

Skyddet hände mindre än en månad efter att en polis i New York City sköts i båda benen av en man, han och hans partner hade just drog av en .

Befälhavaren Shanida Robinson, som var i tjänst vid tiden, sa att två akutmedicinska tekniker och tre kadetter rusade för att hjälpa offret och tog honom till sjukhuset. Christopher Womble, 40, var bland de nödtekniker som gick ombord på bussen efter skottet. Han såg en kvinna under en bänk och den sårade mannen blödde från huvudets baksida. 'På detta område,' sade han, 'det här är typiskt vanligt. 'Georgette Benjamin, New Era Keps Svart

39, som bor ett kvarter från var skottet inträffade, var hemma hos sin unga dotter när hon hörde skotten. 'Jag tänkte att det var skottlossning', sa hon.

Ny Keps Göteborg

Ny Keps Göteborg

Bussen stannade framför Bedford Stuyvesant Volunteer Ambulance Corps. New Era Kepsar Junior

Ny Keps Göteborg

NHL Keps Chicago

Ny Era Keps

New Era Kepsar NFL

Oakley M2 Frame Xl
Nike Keps Svart
Ray-ban Jackie Ohh
Ny Kepsar Online

Ny Keps Med Namn

New Era Kepsar Infant

New Era 9fifty Kepsar

NHL Kepsar Fitted

Ray Ban Pilot
NHL Kepsar Junior

Ray Ban Aviator Gold Mirror
New York Keps Mörkblå

Hem / Ny Keps Göteborg