Falu Radio-Båt-Klubb

Skalateam

  
 
 
 
 


Ny Keps Vit

Ny Keps Vit Herbert Goodfellow, en av de bästa scrumhalvorna av sin tid lärde sig också sin fotboll här. Byn kan också skryta med att producera tre Lance Todd-trofévinster i Neil Fox (Wakefield v Huddersfield Nike Keps Rosa

Ny Keps Vit

Ny Keps Vit

Ny Keps Vit

hur de kommer att leda. Och då bestämmer vi vem vår' C 'och' As 'kommer att vara som vi går framåt. ''Thornton kan sluta vara kaptenen. Jag vet inte, ingen av oss vet,' sa McLellan. 'Om det är uppenbart är han killen, han är kaptenen. Om det finns någon annan som förutsätter den rollen och är beredd att ta det på och göra ett mycket bra jobb, då kommer de att vara. 'Sharlston är en gammal gruvby som ligger mellan rugbyfästena Wakefield, Castleford och Featherstone, West Yorkshire.

Ny Keps Vit

Ny Keps Vit

Ny Keps Vit

Rugby har spelats på samma mark i över 100 år. Marken var berömd (eller infamously) känd för miles runt som 'Back of Wall. Sharlston grundades omkring 1881, där resultaten har hittats, men ingen exakt bilddatum kan hittas. De började först vinna troféer tillbaka år 1895 när de var kronas Wakefield och distriktsmästare. Titta igenom rekordböckerna började många kända Rugby League-stjärnor på sin resa till stardom från byn. Jonty Parkin var en av de allra bästa greatsna som kapten i Storbritannien i en spännande Ashes seger i Australien 1924. De berömda bröderna Fox, Peter, Don och Neil alla haglar från byn Sharlston och lärde sig sina knep på Back of Wall .

1968). Sharlston har varit en kraft inom amatörkretsarna i många år och har speciellt vänt på huvudet sedan millennieskiftet. 2001 års säsong såg utnämningen av Gordy Long och Dean Blankley som tog Rovers till Halvfinalen i Yorkshire Cup som saknar Calderdale Force Elland 17 6 ​​på Headingley. Följande säsong tog med sig ett nytt coaching-partnerskap med Long som gick med i Martyn Wood, som var en del av 1998 års Wigan beating challenge cup-sida av Sheffield Eagles. Laget forts.

Ny Keps Vit

1962), Carl Dooler (Featherstone v Barrow 1967) och Don Fox (Wakefield mot Leeds New York Yankees Keps Rosa

Ny Keps Vit

ngt som ledarskapet går,' sa McLellan. 'Veteranspelarna som var på laget i fjol måste komma överens med hur de ska bära sig själva, New Era Kepsar Täby

Ny Keps Vit

Ny Keps Vit

Ny Keps Vit

New Era Keps Göteborg

Cap Air Jordan Flight

Svarta Ray Ban
NHL Keps Göteborg
Adidas Cap

Ray Ban Folding
Adidas Keps Svart

Ray Ban Erika Rosa
Runda Ray Ban
New York Keps Prisjakt

New York Kepsar Online

New York Rangers Keps Rea

Keps Ny Yankees - MLB Basic

Yankees Keps Junior

New Era Atlanta Kepsar

Hem / Ny Keps Vit