Falu Radio-Båt-Klubb

Skalateam

  
 
 
 
 


Ny Kepsar Billigt

Ny Kepsar Billigt

Ny Kepsar Billigt

acing hade det problemet på det sista gropstoppet. Medan Dixie körde en strålande tävling och Mike Hull kallade en bra strategi, måste jag tro Newgarden och hans lag hade sin första vinst borttagen från honom från otur eller dåligt groparbete eller båda. Något ord på vad som finns i hans framtid för 2015? (Steve, Sheridan, Ind. )Svar: Ja, roligt igår, och jag skulle ha haft att sitta där ute med er. Det var en stor åskådare, och det New Era Keps Rosa

det var en av de bättre Mid-Ohio-tävlingarna jag har sett på ett tag. Massor av strategi (Dixon), Ny Kepsar Billigt lite modig körning (många exempel), några snygga och lyckliga drag (Hinch), lite drama (RHR) , några misstag (Newgarden s c.

Ny Kepsar Billigt

Ny Kepsar Billigt

Ny Kepsar Billigt

Jag Ny Keps Junior

är stolt över Andy O 'Gara för att ta ansvar, han sa att han kallade Newgarden till groparna när bilen var i tur 9 (13) besättningen var inte redo för stoppet. En luftslang lämnades på Newgardens väg och kontakten med den medförde att den rätta bakre däckväxlaren skulle torka, stopptiden skulle slängas och en straff skulle utfärdas för att slå pitutrustning. Newgarden, han hade all rätt att bli upprörd och många förare skulle ha lashed ut, men han hanterade besvikelsen med hela klassen Sarah Fisher och Wink Hartman kunde ha bett om. Jag tror att även i nederlag var det ett vinnande ögonblick för alla När det gäller deras framtid får jag den känslan de kommer att vara tillsammans år 2015, men vi måste se hur det skakar ut. Fråga: Jag är förvånad över att racechef Beaux Barfield inte krävde en skräpsåtgärd eller en röd flagga för att göra det till en exklusiv avslutning för fansen. Jag trodde att igår var en bra tävling.

Ny Kepsar Billigt

REAL racing fans behöver inte en skriptad grön flaggfinish. Låt det bara spela naturligt. Inte alla sportevenemang slutar som vi vill att de ska. Vad tycker du? (Brady, Akron, Ohio)Svar: Jag trodde att New York Keps Rosa

Ny Kepsar Billigt

var en stor publik, det verkade. Jag känner mig dålig för Sarah Fisher Hartman Racing crew och Newgarden. De var redo att vinna loppet, vilket skulle ha varit lagets andra seger och drivrutinens första, men ett slutsteg för felet kostar dem dyrt.

Ny Kepsar Billigt

Ny Kepsar Billigt

Ny Kepsar Billigt

Ny Kepsar Billigt

Yankees Keps Svart

Återförsäljare Oakley Sverige
New York Rangers Keps Barn

Ray Ban Predator
Ny Caps

New Era Kepsar Youth

New Era Kepsar Storleksguide

New Era Keps Böjd Skärm

New Era Kepsar Fitted

New York Cap

Ray Ban Wayfarer Tortoise
Keps New York Barn

Oakley Crowbar Seth Morrison
Nike Keps Metal

NFL Keps

Hem / Ny Kepsar Billigt