Falu Radio-Båt-Klubb

Skalateam

  
 
 
 
 


Yankees Keps Baby

Yankees Keps Baby

Yankees Keps Baby

n, inlämnade frälsningsarmén sin femte dag för svaret för orkanen Sandy. Foder- och skyddsåtgärder fortsätter i de mest drabbade områdena, inklusive New York och New Jersey, där kustnära förödelse och översvämningar förblir stora problem. West Virginia och Maryland står inför en annan typ av katastrof med rekord snöfall lämnar tusentals utan makten. I New Jersey tjänar Frälsningsarmén hundratals människor i bostäder New York Keps Blå

Yankees Keps Baby

Yankees Keps Baby

Yankees Keps Baby

Yankees Keps Baby

Yankees Keps Baby

Yankees Keps Baby

En mobilfodringsenhet (matsal) från Salvation Army har också utplacerats New York Yankees Keps Dam

över hela staten. Detta inkluderar service i Atlanten och Hunterdon Counties. Från och med idag ger Frälsningsarmén mat, hydrering och emotionell och andlig vård till de första respondenterna i Freehold, NJ.

Yankees Keps Baby

Yankees Keps Baby

på Seward High School i Lower Manhattan där 1 000 personer matas frukost, lunch och middag. Under tiden, i Maryland och West Virginia, tjänar Frälsningsarmén i delar av västra Maryland och West Virginia där mer än två meter snö har lämnat tusentals utan kraft i fria temperaturer. I Cumberland, MD, arbetade Frälsningsarmén med National Guard för att hjälpa 100 pensionärer att evakuera från ett lokalt seniorhem och tillhandahålla 125 måltider för resan till ett närliggande skydd.

Frälsningsarmén driver också skydd och utfodring i västra Virginia på flera platser i Charleston, Beckley, Grafton, Bluefield och Martinsburg, WV. I Nashua, NH, gav Salvation Army mat till personalen vid Emergency Operations Center och levererade även rengöringssatser till Hampton, NH-området. kommer att vara en långsiktig reaktions- och återhämtningsansträngning, säger Major George Hood, nationell gemenskapsrelation och utvecklingssekreterare för Frälsningsarmén. Det bästa som allmänheten kan göra nu för att hjälpa ä.

från västra Pennsylvania för att stödja insatserna i staten. I New York City har tjänstemän från Byrån för akuthantering utsett Frälsningsarmén som Yankees Keps Baby ledningsbyrå för Stadens livsmedelsåtkomstplan, för att samordna insatser som garanterar tillgång till mat för stadsborna. Under de närmaste dagarna kommer Frälsningsarmén att servera mat Keps Ny Yankees Barn

Yankees Keps Baby

Adidas Keps Grå

NHL Keps Flexfit

Yankees Keps Flexfit

Ray Ban Spegelglas
Nike Svart Keps

Adidas Keps Vit
Ray Ban Boyfriend
Ny Kepsar Billigt

New Era Kepsar Vit

Ray Ban Wayfarer Tortoise
New Era Kepsar Täby

New Era Atlanta Kepsar

Snapback Kepsar New York Rangers

Ray Ban Clubmaster Outfit
Adidas Cap Tumblr

Hem / Yankees Keps Baby