Falu Radio-Båt-Klubb

Skalateam

  
 
 
 
 


Yankees Keps Dam

Yankees Keps Dam

Yankees Keps Dam

Yankees Keps Dam

Yankees Keps Dam

Yankees Keps Dam

AK: Andra ryttare säger att du inte har råd att ha favoritspår, men klart Varumärken Hatch har varit bra för dig genom åren, varför tror du det är?SB: Varumärken är egentligen inte min favoritlåt. Det en av mina favoriter men Brands Hatch har varit både underbart för mig och grymt mot mig samtidigt. Ja, vi hade en bra körning på Brands Hatch GP Circuit just nyligen men huvudet kommer inte att falla om någon annan slår mig på den här kretsen i år. Jag älskar platsen men det var första platsen jag någonsin körde och jag vann den dagen.

här så uppenbarligen det en underbar krets för mig och jag bor bara en halvtimme bort vilket är underbart!AK: Visste du att ryttare från Kent nu har vunnit mer BSB-mästerskap än någon annan? Ok, så det främst du, men det är en bra statistik, New Era Kepsar Hockey

Yankees Keps Dam

Yankees Keps Dam

Jag vann världens fantastiska raser här, jag vann brittiska mästerskap Ny Keps Dam Outfit

u med dem. Självklart när du har en styrka är det på grund av din cykel att fungera bra i ett visst område och chansen är att det inte kommer att få en hel last bättre men vi förbättrade våra styrkor lite och vi förbättrade Yankees Keps Dam definitivt våra svagheter så fingrarna korsade vi är i bra form. AK: Jag har läst att den allmänna visdomen är att ryttare inte får bli för Ny Yankees Keps Flashback

Yankees Keps Dam

tekniskt, på samma sätt som känd TT-ryttare Guy Martin gör. Hur tekniskt är du eller lämnar du det till ditt besättning?SB :. Jag är en motorcykel racer och jag kommer inte att försöka vara en ingenjör.

Yankees Keps Dam

Yankees Keps Dam

det är det inte?SB: Det är coolt! Så de andra är Leon Camier och To.

Jag tycker att det är mycket viktigt att ge tydlig och exakt feedback och det är viktigt att kanske göra det udda förslaget. Är det mitt jobb att säga kom in och säg mig 4 kompressionstryck, 2 mm förbelastning, byt motorkartan och gör det och gör det nej det är inte vad min ingenjör betalas för. Han är en bra kille som jag har stor tro på och han har mycket tro på mig som en ryttare så vi jobbar väldigt bra tillsammans. Jag berättar för honom vad jag tycker att cykeln behöver förbättra och han kommer med den tekniska lösningen för att fixa den.

Yankees Keps Dam

Yankees Keps

New Era Kepsar Ny

Ray Ban Clubmaster Classic
New York Yankees Keps Rea

Adidas Caps Online
New Era NHL Cap

Ray Ban Tjej
MLB Keps Sverige

New York Keps Billigt

New Era Keps Rosa

Oakley Bike Glasses
Nike Cap Blå

Ray Ban Folding Wayfarer
Ny Kepsar Billigt

Nike Cap Metal Swoosh H86

Hem / Yankees Keps Dam