Falu Radio-Båt-Klubb

Skalateam

  
 
 
 
 


Yankees Keps Rosa

Yankees Keps Rosa

Yankees Keps Rosa

för en 77, matchande sin andra värsta runda som ett proffs i British Open. Woods slog föraren fem gånger fyra mer än han slog hela veckan när han vann på Royal Liverpool 2006. New Era Kepsar Göteborg

som inkluderade Rickie Fowler (69), Sergio Garcia (70), Charl Schwartzel (67), Louis Oosthuizen (68) och Ryan Moore (68). Johnson hade en chans på claret-kannen för tre år sedan tills en 2 järn som gick utanför gränsen på 14: e hålet vid Royal St. George's. Öppna på Pebble Beach och missade en playoff på Whistling Straits för att grunda sin klubb i sand vid 2010 PGA Championship.

Yankees Keps Rosa

Ingen hittade fairwayen. Woods var 14 skott ur ledningen och trodde fortfarande att han hade en chans, med hänvisning till Paul Lawrie som gjorde 10 skott i en omgång för att vinna på Carnoustie 1999. Det var mot Jean Van de Velde. Detta är Rory McIlroy, som har vunnit båda sina majors med åtta skott. 'Två 66-tal från Rory är lite speciell, men han är bara att han är lite speciell,' sa Graeme McDowell. 'Så han kommer att vara Yankees Keps Rosa svårt att fånga i helgen om han håller upp det.

'Jag är glad och jag är i den sista gruppen', sa Johnson. 'Bara åka dit och försöka skjuta ett stort antal. 'Fyra skott kan gå vilse snabbt i någon större, speciellt i länkar golf, särskilt i dåligt väder. McIlroy följde upp en rekordbindning 63 vid St. Andrews 2010 med en 80 följande dag. Ändå var det lätt att flytta runt Royal Liverpool var mer skrämmande än någon prognos. McIlroy plockade upp sin första birdie med två putter från över grön på par 5 femte. Men det var på par 3 sjätte, när McIlroy deponerade en 8 järn till 7 fot.

in karriär. Woods gjorde putt NFL Kepsar Stockholm

Yankees Keps Rosa

Yankees Keps Rosa

Yankees Keps Rosa

Yankees Keps Rosa

'Dustin Johnson birdied de två sista hålen för en 65, veckans låga poäng. Som vanligtvis skulle han sätta honom i den sista gruppen med McIlroy, förutom att de kommer att ha ett historiskt beslut vid golfens äldsta mästerskap. På grund av en otäck storm som närmar sig England, kommer Openen att gå i trekant på teorin på båda sidor lördag. Francesco Molinari (70) kommer att gå med i dem. Han var en del av en stor grupp på 6 under 138 NHL Keps Stockholm

Yankees Keps Rosa

Yankees Keps Rosa

Yankees Keps Rosa

Yankees Keps Rosa

Keps Ny Yankees Barn

Nike Keps Dam

Jordan Keps

Rayban Case
Michael Jordan Kepsar

Oakley Glasögon Rea
Ny Yankees Keps Dam

New York Keps Göteborg

New York Keps Herr

Nike Cap

New Era Kepsar Uppsala

Oakley Glasögon Med Styrka
NHL Keps Chicago

Ray Bans Solglasögon
Ray Ban Röda Glas

Hem / Yankees Keps Rosa